Салат із яловичиною: покажу, як приготувати смачний салат із доступних продуктів

Салати з м'ясом

Прийнято вважати, що салати – це легка страва, проте якщо використовувати в рецепті якесь смачне м’ясо, то салат стає дуже ситним і апетитним. Це досить простий варіант приготування, який чудово підійде для святкового столу.

Необхідні продукти:

  • 200 гр яловичини;
  • 2 яйця;
  • 2 огірки (мариновані або свіжі);
  • Корейська морква;
  • Цибулина;
  • Кріп;
  • Майонез;
  • Сіль.

Як приготувати салат із яловичиною

Відваримо яловичину. Нам потрібна лопатка або шийна частина. Жилок обов’язково позбавляємося, так само як і жиру.

Беремо каструлю і ставимо на вогонь, чекаємо, коли вода закипить. Опускаємо шматок м’яса. Готується приблизно 40 хвилин, через 30 хвилин можна посолити.

Поки м’ясо вариться, займемося іншими інгредієнтами. У миску розіб’ємо 2 яйця і добре зб’ємо. Додамо сіль, перець, трохи кропу та зелені. Збиваємо все виделкою та відправляємо на сковорідку.

У нас повинні вийти тонкі млинці обсмажені з обох боків.

Далі наріжемо огірки. Можна використовувати як солоні, так і свіжі.

Приступимо до нарізки яловичини. Її треба розрізати поперек волокон. Таким чином, ми отримаємо соломку.

До яловичини додаємо нарізані млинці.

На соняшниковій олії обсмажимо до золотистої скоринки цибулю. Додаємо також корейську моркву до салату. Заправимо майонезом.

Салат із яловичиною: покажу, як приготувати смачний салат із доступних продуктів

Цей набір інгредієнтів дозволив нам зробити дуже ситний та збалансований салат із яловичиною, який сподобається своїм складом усім любителям м’яса.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар