Салат «Темна ніч». Смачний, ситний та ніжний одночасно

Салати з м'ясом

Гарний та апетитний салат, який складатимемо шарами з курячої печінки, картоплі та маринованих огірків. Салат нестандартно прикрашається з обох боків кропом, тому виглядає дуже незвично і розкішно.

Необхідні продукти:

  • куряча печінка, 300 г;
  • яйця, 6 шт.;
  • картопля, 6 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • огірки мариновані, 4 шт.;
  • кріп;
  • сіль, майонез.

Як приготувати салат «Темна ніч»

Салат формуємо в кільці, так він виглядатиме дуже красиво та апетитно. Над кожним шаром робимо сіточку майонезу.

  • Перший шар – терта картопля
  • Другий шар – терті на середній тертці жовтки.
  • Третій шар – тертий білок.
  • Четвертий шар – куряча печінка, обсмажена з цибулею.
  • П’ятий шар – терті на великій тертці огірки.
  • Повторюємо усі шари ще раз.
  • Останній шар – жовток.

Боки салату обсипаємо нарізаним кропом і отримуємо дуже гарний торт-салат, який трохи охолоджуємо в холодильнику і подаємо на святковий стіл до інших красивих та апетитних страв.

Печінку курячу ви можете відварити і потім змішати з цибулею, попередньо натерши на середній тертці. Так салат виходить дуже ніжним та легким.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар