Такий салат ви точно не пробували, всі продукти ідеально поєднуються

Салати з м'ясом

Поспішаю поділитися рецептом шалено смачного салату і однозначно рекомендую його спробувати. До речі, якщо не любите серце, замініть його на язик або яловичину. Так навіть шинку можна взяти, звичайно смак зміниться, але теж буде смачно, я в цьому навіть не сумніваюся.

Необхідні продукти:

  • Серце варене – 250 г
  • Баклажан великий – 1 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Огірки мариновані – 3 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль за смаком

Як приготувати салат

Отже, для початку зварила яловиче серце в підсоленій воді, потрібно близько 2 годин.

Потім остудила субпродукт і нарізала на маленькі шматочки.

ПОРАДА! Щоб серце не обвітрилося і залишалося соковитим, остуджую його в бульйоні або у воді.

Дрібно нарізала мариновані огірки.

Зварила яйця круто, охолодила, очистила і нарізала на маленькі кубики.

Обсмажила до м’якості на соняшниковій олії нарізану цибулю і натерту на великій тертці моркву.

Потім нарізала баклажан на невеликі шматочки і відправила в сковорідку до овочів. Обсмажила до готовності, приблизно хвилин 10.

Злегка охолодила і виклала в салатник.

Трохи посолити салат, заправила майонезом і перемішала. Перед подачею посипала петрушкою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар