Желейний торт «Цитрусове диво»

Торт «Цитрусове диво» - рецепт приготування Рецепти тортів

Неймовірно смачний, ніжний і яскравий торт, який сподобається всім без винятку. Аромат мандарин і апельсин відразу створить гарний настрій у вашому будинку!

Необхідні інгредієнти для приготування желейного торта:

  • 200 г пшеничного борошна;
  • 900 г сметани;
  • 50 г желатину;
  • 300 г цукру;
  • 2 г ванілі;
  • 2 курячих яйця;
  • 1 ч. л. соди.

Фрукти:

  • 150 г бананів;
  • 3 штучки апельсина;
  • 150 г консервованих ананасів;
  • 3 штучки мандарина.

Як приготувати желейний торт «Цитрусове диво»

Щоб приготувати желатин, дотримуйтесь вказівок, написаних на упаковці. Коли пройде 40 хвилин, розтопіть желатин на плиті і нехай стоїть остигає.

Замісіть тісто. Для цього розбийте яйця в миску, всипте в них цукор, борошно і соду.

Приготоване тісто перелийте в термостійку форму і поставте її в попередньо розігріту духовку. Готуйте приблизно 15 хвилин при 180 ° С.

В цей час займіться фруктами. Очистіть апельсини, мандарини і банани. Потім наріжте їх: банани та ананаси невеликими квадратними шматочками, апельсини тоненькими кружками, а мандарини просто розділіть на часточки.

У сметану всипте цукор, але не весь – 200 г. Також додайте ваніль і вилийте охолоджений желатин.

Візьміть форму з роз’ємною верхньою частиною. На її дно викладіть 1/3 всіх фруктів, зверху покладіть один корж, а на нього ще стільки ж фруктів.

Вилийте зверху крем і розрівняйте. Накрийте другим коржем і викладіть останню частину фруктів.

Прикрийте десерт харчовою плівкою і приберіть в холодне місце на всю ніч.

У застиглого торта зніміть бортики і обережно переверніть його на тарілку.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар