11 рецептів тортів. Більше не думаю, які торти приготувати на свято і не витратити багато часу

Рецепти тортів

У скарбничці моїх рецептів є найнадійніші та перевірені, які завжди чудово виходять і не вимагають багато часу на приготування.

Торт «Білочка»

11 рецептів тортів. Більше не думаю, які торти приготувати на свято і не витратити багато часу

Для приготування торта «Білочка» знадобляться:

  • яйця, 4 шт.;
  • цукор та молоко по 250 г;
  • родзинки, 200 г;
  • розпушувач, 20 г;
  • борошно, 260 г.

Для приготування крему візьміть:

  • вершки жирні, 400 мл;
  • згущене молоко, 250 г;
  • фундук чи інші горіхи, 200 г.

Процес приготування

Для крему збиваємо охолоджені вершки до пишності, частинами вводимо згущене молоко і збиваємо. Всипаємо горіхи та перемішуємо. Накриваємо та відправляємо в холодильник.

Яйця збиваємо з цукром до густої та стійкої маси, вливаємо молоко кімнатної температури, збиваємо.

Всипаємо посіяне борошно з розпушувачем, вимішуємо і додаємо родзинки.

Викладаємо у форму, застелену пергаментом, та випікаємо при 180 градусах близько 30 – 40 хвилин. Охолоджуємо та розрізаємо на коржі.

Формуємо торт, змащуючи корж кремом. Обсипаємо горіхами. Ставимо в холодильник на кілька годин.

Черемховий торт

11 рецептів тортів. Більше не думаю, які торти приготувати на свято і не витратити багато часу

Для приготування черемхового торта потрібно:

  • яйця, 2 шт.;
  • цукор, 200 г;
  • кефір або будь-який кисломолочний продукт, 250 мл;
  • черемха суха подрібнена, 60 г;
  • борошно, 160 г;
  • сіль дрібку;
  • сода, 1 ч. л (погасити).

Для приготування крему візьміть:

  • сметана жирна, 400 г;
  • пудра цукрова; 4 ст.л;
  • для глазурі шоколад, 1 плитка та вершки жирні, 50 мл.

Процес приготування

Яйця збиваємо із сіллю та частинами всипаємо цукор, збиваємо масу до густого та пишного стану.

Вливаємо кефір, всипаємо черемху, перемішуємо.

Частинами вводимо просіяне борошно і гашену соду, вимішуємо тісто.

Випікати бісквіт при 180 градусах до готовності.

Для крему збиваємо вершки або жирну сметану із пудрою.

Бісквіт ріжемо на коржі змащуємо кремом. Верх поливаємо глазур’ю (топимо шоколад у вершках і перемішуємо до однорідності).

Торт «Айсберг»

11 рецептів тортів. Більше не думаю, які торти приготувати на свято і не витратити багато часу

Для приготування торта «Айсберг» потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 2 шт.;
  • цукор, 200 г;
  • борошно, 320 г;
  • сметана, 1 ст.л;
  • згущене молоко, 200 мл;
  • чорнослив, 100 г;
  • сода гашена, 1 ч.л.

Для приготування крему візьміть:

  • сметана жирна, 700 г;
  • цукор або пудра, 100 г;
  • горіхи грецькі, 100 г.

Процес приготування

Збиваємо яйця з цукром, потім вводимо сметану, згущене молоко і перемішуємо.

Чорнослив ріжемо шматочками.

У тісто всипаємо просіяне борошно з содою, вимішуємо і додаємо чорнослив.

Тісто виливаємо у форму, запікаємо при 180 градусах близько 30 – 40 хвилин. Охолоджуємо і ріжемо коржами.

Для крему збиваємо сметану з пудрою, додаємо подрібнені горіхи.

Формуємо торт, обсипаємо горіхами та відправляємо в холодильник настоюватися на 6 годин.

Шоколадний медовий торт

11 рецептів тортів. Більше не думаю, які торти приготувати на свято і не витратити багато часу

Для приготування шоколадного медового торта вам потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 3 шт.;
  • сіль дрібку;
  • цукор, 100 г;
  • мед, 2 ст. л;
  • борошно, 130 г;
  • какао, 20 г;
  • розпушувач, 2 ч.л.

Для приготування крему візьміть:

  • сметана жирна та варене згущене молоко по 250 г.

Процес приготування

Яйця збиваємо із дрібкою солі, потім додаємо цукор і збиваємо масу до пишності.

Вливаємо рідкий мед, додаємо какао і просіяне борошно з розпушувачем. Вимішуємо гладке тісто.

Випікаємо при 180 градусах до готовності, остуджуємо і ріжемо на коржі.

Для крему збиваємо сметану до пишності і вводимо згущене молоко, збиваємо до однорідності.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, обсипаємо горіхами або тертим шоколадом.

Торт зі згущеним молоком

11 рецептів тортів. Більше не думаю, які торти приготувати на свято і не витратити багато часу

Для приготування торта зі згущеним молоком потрібні такі інгредієнти:

  • молоко згущене, 1 банка;
  • масло вершкове, 50 г;
  • сіль дрібку;
  • борошно, 120 г;
  • гашена сода, 0.5 ч. л;
  • ягоди, 250 г;
  • цукор, 70 г;
  • крохмаль, 1 ст. л.

Для крему візьміть:

  • сметана жирна, 500 г;
  • пудра 3 ст.л.

Процес приготування

Збиваємо яйця з цукром і поступово додаємо інші продукти. Тісто виходить густим, виливаємо у форму та випікаємо при 180 градусах до готовності.

Для крему збиваємо сметану із пудрою.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, прикрашаємо на смак і відправляємо в холодильник стабілізуватися на кілька годин.

Торт Панчо

11 рецептів тортів. Більше не думаю, які торти приготувати на свято і не витратити багато часу

Для торта Панчо з ананасами потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 6 шт.;
  • борошно, 200 г;
  • какао, 3 ст. л;
  • цукор, 250 г;
  • розпушувач, 1 ч.л.

Для приготування крему візьміть:

  • сметана жирна, 400 г;
  • вершки жирні, 200 г;
  • пудра, 150 г.

Потрібні ананаси консервовані, 1 банка та волоські горіхи, шоколад для глазурі та масло вершкове, по 40 г.

Процес приготування

Яйця збиваємо з цукром до пишноти, додаємо какао, просіяне борошно з розпушувачем.

Випікаємо при 180 градусах до готовності, остуджуємо і ріжемо на коржі.

Змащуємо коржі збитими сметаною із вершками та пудрою, нарізаними ананасами.

Торт Загадка

11 рецептів тортів. Більше не думаю, які торти приготувати на свято і не витратити багато часу

Для приготування мигдального торта “Загадка” вам потрібні такі інгредієнти:

  • білки, 4 шт.;
  • пудра, 100 г;
  • мигдаль, 250 г;
  • сіль дрібка.

Для заварного крему візьміть:

  • жовтки, 4 шт.;
  • цукор, 100 г;
  • крохмаль кукурудзяний, 1 ст.л;
  • молоко, 150 мл;
  • масло вершкове, 50 г.

Процес приготування

Білки збиваємо із сіллю до густого стану, всипаємо пудру та збиваємо до однорідності. Всипаємо подрібнений мигдаль і випікаємо корж при 160 градусах близько 20-30 хвилин.

Для крему змішуємо всі продукти, крім масла та варимо на невеликому вогні густий крем, додаємо масло та вимішуємо до однорідності.

Викладаємо крем на бісквіт і прикрашаємо мигдалевими пелюстками.

Торт «Молочна дівчинка»

11 рецептів тортів. Більше не думаю, які торти приготувати на свято і не витратити багато часу

Для приготування торта «Молочна дівчинка» вам потрібні такі інгредієнти:

  • згущене молоко, 1 банка;
  • яйця, 2 шт.;
  • борошно, 160 г;
  • розпушувач, 1 пакетик.

Для крему та глазурі:

  • вершки жирні, 500 мл;
  • пудра, 2 ст. л;
  • кип’яток 2 ч.л і пудра, 2 ст.л.

Процес приготування

Яйця збиваємо з дрібкою солі і вливаємо згущене молоко, перемішуємо, всипаємо борошно з розпушувачем.

Випікаємо бісквіт при 180 градусах до готовності, остуджуємо і ріжемо на коржі.

Для крему охолоджені вершки збиваємо з пудрою, змащуємо коржі та формуємо торт.

Поливаємо верхи глазур’ю. Прикрашаємо на смак.

Торт Наполеон

11 рецептів тортів. Більше не думаю, які торти приготувати на свято і не витратити багато часу

Для приготування Наполеона зі смаком морозива потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 550 г;
  • масло вершкове, 360 г;
  • вода, 150 мл;
  • сіль дрібку;
  • оцет столовий, 1 ст. л.
  • яйце, 1 шт.

Крем пломбір:

  • молоко, 400 мл;
  • цукор, 200 г;
  • яйце, 1 шт;
  • крохмаль, 40 г;
  • масло вершкове, 150 г;
  • вершки жирні, 250 мл.

Процес приготування

Для листкового тіста перебиваємо яйце з сіллю, додаємо розм’якшене вершкове масло, воду та інші продукти, вимішуємо тісто.

Випікаємо при 180 градусах до готовності.

Для крему змішуємо молоко, цукор, яйце, крохмаль і варимо густий крем.

Збиваємо розм’якшене вершкове масло, окремо збиваємо охолоджені вершки та змішуємо заварний крем з маслом та вершками.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом. Прикрашаємо та ставимо в холодильник на ніч.

Торт Ферреро Роше

11 рецептів тортів. Більше не думаю, які торти приготувати на свято і не витратити багато часу

Для приготування торта “Ферреро Роше” знадобляться такі інгредієнти:

  • борошно, 380 г;
  • какао, 75 г;
  • цукор, 450 г;
  • сіль дрібка, ванілін за смаком;
  • оцет столовий, 2 ст.л;
  • яйця, 3 шт.;
  • масло вершкове та олія соняшникова по 90 г;
  • молоко 420 г;

Для просочення кава, к0ньяк або інших варіантів;

Для прикраси

  • фундук, 130 г;
  • вафлі, 30 г;
  • вершки жирні, 3 ст.л.

Для крему візьміть:

  • вершки жирні, 300 мл;
  • шоколадна паста, 4 ст.л;

Для глазурі темний шоколад з вершками.

Процес приготування

Яйця збиваємо з цукром, додаємо в масу олію, збиваємо і додає молоко.

Змішуємо сухі інгредієнти та всипаємо в масу, вимішуємо міксером.

Додаємо інші продукти та збиваємо.

Випікаємо при 180 градусах 1 годину, готовність перевіряйте. Ріжемо на коржі, які просочуємо за смаком.

Збиваємо охолоджені вершки з пудрою.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, посипаючи подрібненими вафлями та горіхами.

Верх поливаємо глазур’ю та ставимо торт у холодильник на ніч.

Торт «Снікерс»

11 рецептів тортів. Більше не думаю, які торти приготувати на свято і не витратити багато часу

Для приготування торта «Снікерс» потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 4 шт.;
  • борошно, 100 г;
  • какао, 20 г;
  • цукор, 150 г.

Для крему візьміть:

  • варене згущене молоко, 1 банка;
  • крекер вершковий, 200 г;
  • арахіс.

Для глазурі плитка темного шоколаду та вершки жирні, 150 г.

Для просочення сироп.

Процес приготування

Готуємо класичний бісквіт із зазначених інгредієнтів, остуджуємо та ріжемо коржами.

Для крему збиваємо жирну сметану і змішуємо з вареним згущеним молоком, подрібненими крекерами і горіхами.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, обсипаємо горіхами, поливаємо глазур’ю та відправляємо в холодильник на ніч.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар