Збиваю ізюм з яйцем і готую смачний десерт. Вік живи вік учись

Рецепти тортів

Оригінальний торт з коржами, яким надає яскравий смак ізюм. Крем з вершків і згущеного молока, буде доповнювати коржі і у вас вийде дуже смачний і простий торт.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 4 шт;
  • ізюм, 200 г;
  • цукор, 150 г;
  • молоко, 250 мл;
  • борошно, 250 г;
  • розпушувач, 15 г.

Для приготування крему необхідно:

  • вершки жирні, 300 мл;
  • згущене молоко, 200 мл;
  • горіхи, 100 г.

Процес приготування торта

Жовтки змішуємо з ізюмом і перебиваємо за допомогою погружного блендера до однорідності.

Вливаємо молоко і перемішуємо вінчиком до однорідності.

Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем до густого стану.

Форму застеляємо пергаментом.

Білки збиваємо з сіллю і збиваємо міксером до густої і білої маси, всипаємо цукор і збиваємо до більшої густоти.

Викладаємо білок з тісто і вимішуємо лопаткою.

Частину тіста виливаємо в форму, другу частину – в іншу форму і випікаємо коржі по 30 хвилин при 180 градусах.

Збиваю ізюм з яйцем і готую смачний десерт. Вік живи вік учись

Охолоджуємо коржі, розрізаємо на 2 коржі.

Збиваю ізюм з яйцем і готую смачний десерт. Вік живи вік учись

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом.

Для крему збиваємо добре охолоджені вершки, потім частинами додаємо згущонку і збиваємо до однорідності.

Горіхи беріть на свій смак, обсмажуємо на сухій сковорідці і подрібнюємо.

Торт обсипаємо горіхами зверху і з боків, відправляємо в холодильник на пару годин для стабілізації і охолодження.

Збиваю ізюм з яйцем і готую смачний десерт. Вік живи вік учись

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар