Вершкові коржики з сиру. Готую замість хліба на сніданок

Салати

Коржики виходять м’якими та пишними, дуже ароматними. Я їх подаю на сніданок або як хліб на обід і вечерю, готуємо їх і на пікнік.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • сир домашній, 250 г;
  • кефір, 300 мл;
  • сода та сіль по 1 ч.л;
  • цукор, 1.5 ст.
  • яйце, 1 шт;
  • борошно, 350 г.

Процес приготування вершкових коржиків

Сир із кефіром перебиваємо занурювальним блендером до однорідності. Всипаємо сіль та цукор, перемішуємо.

Всипаємо соду, перемішуємо та залишаємо на 5 хвилин. Додаємо яйце, перемішуємо.

Борошно просіюємо, всипаємо частинами в масу і вимішуємо тісто.

Накриваємо тісто та залишаємо на 10 хвилин. Ділимо масу порційно, скачуємо колобки.

Вершкові коржики з сиру. Готую замість хліба на сніданок

Кожен колобок розкачуємо в коржик.

Обсмажуємо коржики на сковороді з двох сторін до рум’яності на невеликій кількості олії.

Вершкові коржики з сиру. Готую замість хліба на сніданок

Складаємо стопочкою, змащуючи шматочком вершкового масла.

Ароматні, вершкові, м’які та пишні коржі просто чудове доповнення до інших страв і відмінно підходять як перекус.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар