Салат «Копійковий». Всього 4 простих продукти та 2 хвилини на приготування

Салати

Досить оригінальний салат, який виходить цікавим, свіжим, якраз для літнього періоду. Він чудово поєднується з м’ясними та рибними закусками, різними нарізками.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • зелений консервований горошок, 1 банку;
  • яйця, 2 шт.;
  • морква, 1 шт;
  • сир твердий, 50 г;
  • зелена цибуля та зелень;
  • майонез;
  • гірчиця, 0,5 ч.л;
  • часник, 2 зубчики;
  • соєвий соус.

Процес приготування салату

Відварюємо яйця і остуджуємо, ріжемо кубиками.

Зелений горошок зливаємо та змішуємо з яйцями.

Сир ріжемо кубиками і додаємо в салат.

Зелену цибулю беріть гарний пучок і дрібно ріжемо з кропом та петрушкою.

Сиру моркву натираємо на великій тертці.

Часник натираємо на дрібній тертці і додаємо в салат.

Майонез з’єднуємо з соєвим соусом та гірчицею, цією заправкою заправляємо салат.

Салат «Копійковий». Всього 4 простих продукти та 2 хвилини на приготування

Виходить дуже свіжий, цікавий на смак салат, який можна приготувати навіть на святковий стіл. Замість твердого сиру, відмінно підходить і плавлений, просто вибирайте такий, який має більш щільну структуру і не розтікатиметься в салаті, а шматочки збережуть форму. Гірчицю вибирайте на свій смак, гостру або американську, солодку.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар