Торт на сковорідці всього з трьох інгредієнтів. У головних ролях сметана, борошно і цукор

Рецепти тортів

Сьогодні ми навчимо вас, як приготувати дуже легкий і простий торт на сковорідці. З його приготуванням впорається навіть сама недосвідчена господиня. Дуже бюджетний варіант смачної і ніжної домашньої випічки. Результат вас безсумнівно здивує!

Продукти

  • Сметана – 200 гр 15-20%
  • Цукор – 150 гр
  • Ванілін – 1,5 гр
  • Дрібка солі
  • Борошно – 350 гр
  • Розпушувач – 1ч.л

Для крему

  • Сметана – 600гр 20%
  • Цукрова пудра – 4 ст.л

Для прикраси

  • Волоський горіх
  • Шоколад

Як приготувати торт на сковорідці

У миску виливаємо сметану, додаємо цукор, ванілін і дрібку солі. Все добре перемішуємо вінчиком або лопаткою.

Поступово всипаємо просіяне борошно і розпушувач. Акуратно замішуємо тісто.

Викладаємо тісто на обробну поверхню і трохи його вимішуємо. Ділимо тісто на 8 частин. З кожної частини робимо кульку. Беремо одну кульку, інші накриваємо серветкою щоб не завітрювалися.

З кульки, розкатуємо коло діаметром 22 см. Використовуємо дно від роз’ємної форми або ж подібного діаметра тарілку і вирізаємо рівне коло.

Розігріваємо сковорідку і кладемо перший корж. Сковорідка повинна бути суха, без олії.

Кожен корж випікаємо з двох сторін до красивого золотистого кольору. Коли всі коржі вже готові, починаємо збирати торт.

В окремій мисці змішуємо сметану і цукрову пудру. Все добре перемішуємо. Кожен корж добре промазуємо готовим кремом, збираємо наш торт. Проробляємо цю процедуру з усіма коржами.

Верх торта і боки теж добре промазуємо кремом. Боки торта посипаємо крихтою з волоського горіха.

Розтоплюємо трохи шоколаду і викладаємо його в кондитерський мішок.

Прикрашаємо верхню частину торта, будь-яким на ваш смак візерунком. В даному випадку круговими рухами нанесли шоколад і потім зубочисткою зробили візерунки.

Торт готовий. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар