Свекруха підказала як зробити окрошку ще свіже. Тепер готую тільки так

Холодні супи

Окрошка виходить дуже свіжою, смачною і ароматною. Такий свіжий суп відмінно підходить для обіду в спекотний літній день.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля варена, 350 г;
  • яйця варені, 4 шт;
  • редис, 65 г;
  • ковбаса, 260 г;
  • огірок, 200 г;
  • лимон, половина;
  • зелень, зелена цибуля, сіль, перець;
  • кефір, 500 мл;
  • вода мінеральна газована, 1 л.

Процес приготування окрошки

Промиваємо зелень, зелену цибулю ріжемо.

Викладаємо ці продукти в каструлю на 5 літрів.

Видавлюємо сік половини лимона, розминаємо все вміст каструлі товкачем, щоб трави дали аромат.

Нарізаємо дрібними шматочками відварну картоплю і яйця, шинку або ковбасу, можна взяти сосиски, редис і огірок.

Викладаємо ці інгредієнти в каструлю.

Тепер за смаком додаємо сіль і перець, наливаємо кефір і мінеральну воду.

Перемішуємо, залишаємо на 10 хвилин, знову перемішуємо і пробуємо на сіль, якщо потрібно, додаємо і подаємо до столу.

Порада: в холодні супи ви можете додавати різні поєднувані продукти і робити їх на кефірі, на сироватці. Якщо ви не любите окрошку на мінеральній воді, тоді просто беріть більше кефіру.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь