Свекруха мене навчила готувати котлети соковитими з будь-якого фаршу

Котлети

Іноді господині не роблять вдома котлети через те, що вони виходять жорсткими, щільними, без соку всередині. Бувало і в мене таке, але свекруха поділилася своїми секретами.

Необхідні продукти:

  • фарш, 500 г;
  • яйце, 1 шт;
  • хліб, 2 шматки;
  • молоко, 200 мл;
  • цибуля, 1 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль, перець, спеції.

Як приготувати котлети

М’ясо будь-яке перетворюємо в фарш. Хліб замочуємо в молоці поки він не розбухне.

Цибулю дрібно січемо і обсмажуємо в олії, остуджуємо.

Змішуємо цибулю з часником і за допомогою блендера подрібнюємо.

Додаємо цю масу в фарш разом з розмоченим хлібом, солимо і перчимо, додаємо свої улюблені спеції. Фарш добре вимішуємо до однорідності.

Порада: можна ще всипати пару ложок сухарів, якщо маса вийшла рідкою.

Котлети обвалюємо в сухарях і обсмажуємо з двох сторін на олії.

Якщо є бажання, можна ще притушити котлети в каструлі наливши трохи води і додавши пару листочків лаврового листа, шматочок вершкового масла. Досить 10 хвилин і котлети стануть дуже соковитими.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар