Смачний м’ясний салат по-корейськи з овочами

М'ясний салат по-корейськи - рецепт приготування Салати з м'ясом

Ще одна смачна страва з Корейської кухні. Цей салат можна подавати і в теплом, і в холодному вигляді. У будь-якому вигляді дуже смачно. Спробуйте, Вам сподобається.

Складові

  • М’ясо будь-яке – 300 г
  • Морква – 1 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Салатне листя – 100 г
  • Соєвий соус – 40 мл
  • Олія – 60 мл
  • Часник – 2 зубці
  • Насіння кунжуту – 1 ч. ложка
  • Коріандр – 1/2 ч. ложки
  • Сіль за смаком
  • Оцет 9% – 1 ст. ложка (за бажанням)
  • Перець гострий – за бажанням

Покроковий процес приготування салата по-корейськи

М’ясо (у мене яловичина) нарізаємо тонкими скибочками, приблизно 1х1х7 см. У сковороду з товстим дном наливаємо рослинну олія і нагріваємо на плиті. Кладемо м’ясо на сковороду і злегка обсмажуємо.

Вливаємо соєвий соус, перемішуємо. Тушкуємо на повільному вогні, під кришкою, до готовності.

Поки м’ясо тушиться, огірок нарізаємо тонкими скибочками.

Потім, нарізаємо болгарський перець (червоний), теж тонкими скибочками.

Помідори розділяємо навпіл, ложкою виймаємо серцевину з насінням і нарізаємо м’якоть тонкою соломкою.

Салатне листя промиваємо під проточною водою і розрізаємо на великі частини.

У салатник кладемо салатне листя, потім нарізані овочі. Моркву натираємо на тертці для корейської моркви.

Потім, знімаємо кришку зі сковороди і обсмажуємо м’ясо на великому вогні, до випаровування рідини.

Коли рідина випарується, в м’ясо додаємо подрібнений часник і насіння кунжуту.

Далі, додаємо терту моркву, солимо до смаку. Перемішуючи, обсмажуємо 1-2 хвилини і додаємо коріандр.

Перемішуємо і обсмажуємо ще пару хвилин.

У салатник з овочами додаємо вміст сковорідки і добре перемішуємо. За бажанням, можна додати оцет і гострий перець.

Салат м’ясний по-корейськи готовий, можна пригостити рідних. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар