Смачна та ситна вечеря з м’ясного фаршу та картоплі. Можна подавати навіть до святкового столу

Другі страви з картоплі

Смачна та ситна вечеря з м’ясного фаршу та картоплі. Такі картопляно-м’ясні колобки можна подавати навіть до святкового столу.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 400 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • часник, 3 зубчики;
  • сухарі панірувальні 2 ст.л;
  • яйце, 1 шт;
  • перець паприка, спеції, сіль, зелень;
  • картопля, 1 кг;
  • масло вершкове, 50 г;
  • сіль, перець, спеції;
  • сир, 100 г;
  • зелень;
  • борошно, 0.5 склянки;
  • сухарі панірувальні, 120 г;
  • яйця, 2 шт.;
  • сіль.

Процес приготування

Картопля у мундирах відварюємо до готовності.

У фарш натираємо часник і цибулю, додаємо за смаком сіль та різні спеції, панірувальні сухарі, олію 4 ст.л, яйце і вимішуємо масу до однорідності. Додаємо нарізану зелень за смаком, вимішуємо.

Формуємо з фаршу невеликі колобки і обсмажуємо на олії до рум’яності.

Картоплю чистимо від шкірки і перетворюємо на пюре зі шматочком вершкового масла, спеціями, зеленню і тертим сиром, зеленню.

Кожен м’ясний колобок обертаємо в картопляну шубку.

Яйця збиваємо із сіллю та спеціями.

Кожен колобок обмочуємо у борошно, потім у яєчну масу, потім у сухарі.

Обсмажуємо на сковороді у великій кількості олії до рум’яності.

Смачна та ситна вечеря з м'ясного фаршу та картоплі. Можна подавати навіть до святкового столу

Такі картопляні колобки з м’ясною начинкою подаємо з різними соусами та салатами. Виходить смачний та ситний обід або вечеря.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар