Смачна та ситна вечеря з м’ясного фаршу та картоплі. Такі картопляно-м’ясні колобки можна подавати навіть до святкового столу.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- фарш, 400 г;
- цибуля, 1 шт;
- часник, 3 зубчики;
- сухарі панірувальні 2 ст.л;
- яйце, 1 шт;
- перець паприка, спеції, сіль, зелень;
- картопля, 1 кг;
- масло вершкове, 50 г;
- сіль, перець, спеції;
- сир, 100 г;
- зелень;
- борошно, 0.5 склянки;
- сухарі панірувальні, 120 г;
- яйця, 2 шт.;
- сіль.
Процес приготування
Картопля у мундирах відварюємо до готовності.
У фарш натираємо часник і цибулю, додаємо за смаком сіль та різні спеції, панірувальні сухарі, олію 4 ст.л, яйце і вимішуємо масу до однорідності. Додаємо нарізану зелень за смаком, вимішуємо.
Формуємо з фаршу невеликі колобки і обсмажуємо на олії до рум’яності.
Картоплю чистимо від шкірки і перетворюємо на пюре зі шматочком вершкового масла, спеціями, зеленню і тертим сиром, зеленню.
Кожен м’ясний колобок обертаємо в картопляну шубку.
Яйця збиваємо із сіллю та спеціями.
Кожен колобок обмочуємо у борошно, потім у яєчну масу, потім у сухарі.
Обсмажуємо на сковороді у великій кількості олії до рум’яності.
Такі картопляні колобки з м’ясною начинкою подаємо з різними соусами та салатами. Виходить смачний та ситний обід або вечеря.