Смачна і оригінальна страва “голубці з картоплею”

Голубці з картоплею - рецепт приготування Голубці

Пропонуємо вам досить цікавий і незвичайний рецепт. Ми розповімо вам як приготувати голубці з картоплею. Це дивовижна страва швидко впишеться в ваше меню, голубці виходять смачні і ситні.

Необхідні продукти

  • 1 качан капусти
  • 100 грам сиру «Фета»
  • 100 грам бекону
  • 200 грам картоплі
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • сіль, перець за смаком
  • пів чайної ложки соди
  • 120 грам пшеничного борошна
  • 200 мілілітрів води

Починаємо приготування голубців

Відварюємо картоплю до готовності, перекладаємо в миску і розминаємо виделкою. Додаємо вершкове масло і перемішуємо.
Бекон нарізуємо шматочками і додаємо до картоплі, масу солимо і перчимо до смаку, а потім перемішуємо.
Сир розминаємо виделкою і додаємо до картоплі, перемішуємо.

У чашку насипаємо борошно, додаємо сіль, соду і чорний перець, перемішуємо. Потім вливаємо воду і все перемішуємо до однорідної маси.

Качан капусти кладемо в гарячу воду і доводимо до кипіння. Проварюємо його 2-3 хвилини і перекладаємо на дошку, знімаємо капустяне листя і відрізуємо з них тверду частину.

Беремо один лист, кладемо в нього начинку і звертаємо у вигляді голубця. Точно також чинимо з іншими листами.

Отримані голубці занурюємо в тісто і кладемо на сковороду. Обсмажуємо до рум’яного стану з двох сторін, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь