Швидке і смачне тісто для будь-якої випічки

Тісто для будь-якої випічки, рецепт приготування Тісто

Це універсальне тісто, яке прекрасно підходить для будь-якої здоби з різною начинкою.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • рослинна олія – 6 ст.л;
  • борошно – близько 500 г;
  • сухі дріжджі – 1 пакетик;
  • сіль – 1 ч.л;
  • цукор – 2 ст.л;
  • молоко – 250 мл;
  • яйце – 1 шт.

Процес приготування тіста

Молоко повинно бути кімнатної температури.

Відразу включайте духовку на 180 градусів.

Яйце з’єднуємо з сіллю, цукром і дріжджами, молоком і вимішуємо до однорідності, вливаємо олію і знову перемішуємо.

Борошно просіваємо і 400 г всипаємо в масу, вимішуємо тісто. В процесі підсипаємо з решти 100 г, але дивіться – якщо тісто не бере всі 100 г борошна, значить не досипайте.

Тісто укладаємо в ємність, накриваємо планкою і рушником, ставимо на 25 хвилин в дуже тепле місце, можна в духовку.

Обминаємо тісто і формуємо з нього будь-яку здобу на ваш смак. Час випічки буде залежати від розмірів булочок, пирогів і т.д.

Швидке тісто

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар