Шоколадний торт Снікерс

Рецепти тортів

Торт шоколадний батончик Снікерс виходить дуже смачним і легким, справжній десерт для ласунів.

Необхідні продукти:

  • Яйце – 4 шт.
  • Яєчний білок – 4 шт.
  • Борошно – 1,3 ст.
  • Цукор – 500 г.
  • Сметана – 200 г.
  • Молоко – 60 мл.
  • Варена згущене молоко – 1 банка
  • Вершкове масло – 300 г.
  • Смажений арахіс – 200 г.
  • Какао порошок – 160 г.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Сіль – ½ ч. л.

Покроковий процес приготування:

Збийте 240 г цукру з 4 білками для білкового коржа.

Масу викладіть на деко у вигляді круглого коржа і просушіть білки годину при температурі 100 градусів.

Після вимкніть духовку і залиште на 30 хвилин в духовці.

Збийте варену згущенку з 150 г вершкового масла для крему. Подрібніть горіхи.

Збийте 200 г. цукру з 100 г. вершкового масла для коржа і не зупиняючись додайте 4 яйця і сметану.

У суміш додайте борошно, соду, сіль і 100 г. какао, добре перемішайте тісто.

Корж випікайте при 180 градусів до готовності. Охолодіть і розріжте навпіл.

Торт шоколадний батончик Снікерс має смак справжнього сникерса.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар