Салат за 5 хвилин: готую для себе та гостям подаю

Салати

До вашої уваги рецепт чарівного салату, як на кожен день, так і до святкового столу!

Список продуктів:

  • Морква варена – 2 шт.;
  • Огірки мариновані – 3 шт. ( середнього розміру);
  • Яйця – 3 шт.;
  • Квасоля консервована – 1 банка (250 гр);
  • Зелень – кріп;
  • Часник – 2-3 зубчики;
  • Сіль, перець за смаком;
  • Майонез – 3 ст.л.

Для його приготування потрібно відварити моркву та яйця круто. До речі, моркву можна запекти у духовці у фользі. Мені подобається цей варіант приготування овочів, адже вони зберігають свою соковитість.

В іншому приготування салату буде ще простіше – всі продукти по порядку потрібно нарізати ножем на дрібні кубики моркву, огірки та яйця.

Залишилося тільки перемішати всі продукти разом у салатнику з консервованою квасолею.

Розсіл потрібно злити окремо. Дуже смачним буде салат, якщо відварити квасолю у солоній воді. Тільки я завжди рекомендую замочувати її перед цим у воді як мінімум на 3-4 години, оптимально – на всю ніч.

Доповнити салат можна часником.

Ще краще, якщо у вас зелень – нарізайте її на дрібні частини.

В якості спецій використовувати раджу чорний мелений перець та сіль.

Заправити салат можна магазинним чи домашнім майонезом. Перед подачею я завжди даю постояти годину в холодильнику. Але якщо вже не терпиться його спробувати – не відмовляйте собі в цьому насолоді!

Страва – смачна, поживна, ситна за рахунок наявності у складі квасолі та яєць. Подавати його можна до м’яса, риби, гарнірів. Та й як самостійна закуска салат не розчарує!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар