Салат з печінкою і морквою по-корейськи

Салат з печінкою і морквою по-корейськи - рецепт Салати з м'ясом

Салат з печінкою і морквою по-корейськи виходить дуже смачним, ситним і досить соковитим за рахунок того, що в нього додається морква. Готувати такий салат можна з будь-якої печінки. Ви сміливо можете використовувати свинячу, курячу, яловичу і навіть індиче печінку. Щоб салат виглядав більш оригінально подавайте його до столу в красивій скляній піалі.

Інгредієнти

  • Яйця – 3 шт.
  • Печінка – 50 г
  • Кукурудза – 50 г
  • Морква по-корейськи – 50 г
  • Майонез – 1 ст. л.

Як приготувати

Варені курячі яйця наріжте кубиками.

Курячу смажену або варену печінку наріжте.

Викладіть нарізані інгредієнти в миску, додайте до них моркву по-корейськи, кукурудзу.

Додайте до них майонез.

Салат з печінкою і морквою по-корейськи

Все добре перемішайте.

Викладіть салат в піалу і подайте його до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар