Салат «Вогонь» з трьох інгредієнтів

Салати з м'ясом

Цей салат можна використовувати навіть замість страви до вечері. Він просто і швидко готується, виходить ніжним і смачним. У салаті є м’ясо з овочами, що робить його повноцінною стравою. Страва відмінно впишеться в повсякденне меню, але і на святковому столі буде виглядати приголомшливо.

Необхідні продукти

  • 300 грам яловичини
  • 300 грам салатної цибулі
  • 350 грам солодкого перцю
  • майонез

Для маринування цибулі

  • пів чайної ложки солі
  • чайна ложка цукру
  • 1 столова ложка оцту 9%

Заздалегідь відварюємо яловичину до готовності, а потім залишаємо в бульйоні до повного охолодження.

Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями. Перекладаємо в миску, додаємо сіль, цукор і оцет. Потім заливаємо кип’ятком і перемішуємо. У такому вигляді залишаємо до повного охолодження, а потім рідину зливаємо.

Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою.

Яловичину розбираємо на волокна.

Всі підготовлені продукти кладемо в салатник, додаємо майонез, сіль і перець за смаком, все перемішуємо і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь