Салат «Ситий животик»: неймовірно апетитний

Салат «Ситий животик» - рецепт приготування Салати

Салат виходить досить ситний і неймовірно апетитний. Він має досить цікавий смак, маринований огірочок з часником надають йому пікантну нотку і роблять страву більш цікавою. Копчена грудка просто ідеально доповнює інші продукти і робить смак ще більш цікавим. Салат можна подавати не тільки на кожен день, а й поставити на святковий стіл.

Необхідні продукти

  • 300 грам грибів
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 300 грам консервованої квасолі
  • 4 зубчики часнику
  • 3 маринованих огірочків
  • 350 грам копченої курячої грудки
  • 2 гілочки зеленої цибулі
  • сіль, перець за смаком
  • майонез

Покроковий процес приготування салата «Ситий животик»

Гриби нарізаємо невеликими шматочками і кладемо на суху сковороду. Смажимо до тих пір, поки не випарується вся рідина. Потім додаємо сіль, перець, рослинну олію і перемішуємо. Смажимо 1-2 хвилини. Готові гриби перекладаємо в салатник і залишаємо остигати.

Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими скибочками. Очищену моркву натираємо на грубій терці.

На сковороду, де смажилися гриби, кладемо цибулю з морквою і обсмажуємо до м’якості і рум’яного стану. Солимо і перчимо до смаку. Пасеровані овочі охолоджуємо, а потім додаємо до грибів.

Консервовану квасолю відкидаємо на друшляк і промиваємо. А потім перекладаємо в миску до грибів.

Мариновані огірки нарізаємо невеликими кубиками. Часник пропускаємо через прес і додаємо до огірків, перемішуємо.

Відправляємо їх до решти продуктів.

Копчену грудку нарізаємо невеликими кубиками. Кладемо в миску до овочів. Подрібнюємо зелену цибулю і додаємо в миску.

Салат солимо і перчимо до смаку, заправляємо майонезом і все перемішуємо. А потім подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар