Салат по-селянськи з грибами і м’ясом

Салат по-селянськи - рецепт приготування Салати з м'ясом

М’ясний салат з грибочками – так ви просто очманіє від такої смачної страви. Подавайте його на обід або вечерю, він відмінно замінить будь-яку страву. Такий салат повністю самостійний, він не є гарніром або доповненням до будь-чого. Це просто смачна страва, яку можна приготувати для романтичної вечері і подати з келихом вина. І ваша друга половинка буде в невимовному захваті!

Необхідні продукти

  • 300 г відвареної свинини
  • 200 грам маринованих шампіньйонів
  • 1 салатна цибуля
  • 1 болгарський перець

Для заправки

  • 5 столових ложок оливкової олії
  • 3 столові ложки лимонного соку
  • пів чайної ложки цукру
  • пів чайної ложки солі
  • пів чайної ложки білого хрону
  • перець
  • петрушка

Покроковий процес приготування салата по-селянськи

Відварну свинину нарізаємо невеликими шматочками. Кладемо її в глибокий салатник.

Печериці розрізаємо на 4-6 частин, додаємо до м’яса.

Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою, кладемо в салатник.

Очищену цибулю розрізаємо на 4 частини і нарізаємо тонкою соломкою. Додаємо її до решти продуктів.

Подрібнюємо петрушку і кладемо в невелику чашку. Видавлюємо в неї лимонний сік, додаємо перець, сіль, цукор, білий хрін і вливаємо оливкову олію. Все перемішуємо і вливаємо в салат. Добре його перемішуємо і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар