Салат на кожний день: закохуюся в нього все сильніше і сильніше

Салати

Салати з консервованою рибою завжди виходять смачними, особливо, якщо вдало підібрати до нього продукти. Це один з простих, але досить оригінальних рецептів, такий салатик буде вам до смаку.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сайра консервована, 1 банка;
  • огірки свіжі, 2 шт;
  • яйця варені, 4 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • майонез.

Для приготування цибульного маринаду необхідно:

  • сіль і цукор по 0.5 ч.л;
  • лимонний сік, 3 ст.л.

Для домашнього майонезу візьміть:

  • олія соняшникова, 150 мл;
  • яйце, 1 шт;
  • гірчиця і сік лимона по 1 ч.л;
  • цукор і сіль за смаком.

Процес приготування салату з консервованої риби

Огірок і зелень, зелену цибулю ріжемо в довільній формі, як подобається.

З риби зливаємо олію і обробляємо рибу на невеликі шматочки.

Звичайний цибулю дрібно ріжемо і маринуємо в маринаді, змішавши всі продукти для нього. Маринувати 15 хвилин.

Для домашнього майонезу збиваємо олію і поступово додаємо всі інші продукти. Збиваємо до однорідності і пишності.

Змішуємо всі продукти і заправляємо майонезом і подаємо до столу.

Салатик подаємо до столу до різних гарнірів і страв.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар