Чудовий салат на приготування якого у вас підуть лічені хвилини. У ньому є дуже корисна пекінська капуста, яка надає йому соковитість. Консервована кукурудза – додасть колір. А сухарики з прованськими травами додадуть легку хрустку пікантну нотку.
Необхідні продукти
- 200 грам шинки
- 200 грам консервованої кукурудзи
- 300 грам пекінської капусти
- 150 грам свіжих огірків
- 70 грам майонезу
- сіль, перець за смаком
Для сухариків
- 4 скибочки білого хліба
- пів чайної ложки прованських трав
- 1 столова ложка оливкової олії
Покроковий процес приготування салата
Хліб нарізаємо невеликими шматочками. Кладемо в миску, додаємо оливкову олію і прованські трави, перемішуємо. Підготовлений хліб перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером і відправляємо в духовку, розігріту до 150 градусів. Випікаємо сухарики до рум’яного стану.
Пекінську капусту шаткуємо дрібними шматочками. Перекладаємо в глибокий салатник.
Огірки нарізаємо тонкою соломкою, додаємо до капусти.
Нарізаємо тонкими скибочками шинку. Додаємо до решти продуктів. Туди ж кладемо консервовану кукурудзу, сіль і пере до смаку, заправляємо майонезом, перемішуємо і подаємо до столу.
Готовий салат розкладаємо по порційних тарілках і присипаємо сухариками.