Рецепт м’ясного торта на Різдво. Просто і насичено: дивую гостей курячим тортом

Різдвяні страви

Дуже апетитний, красивий та ситний закусочний торт. Готується з простих продуктів, виходить настільки цікавим, що ви зможете здивувати гостей.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 9 шт;
  • борошно, 70 г;
  • цибуля суха, орегано, часник сухий по 1 ст.л;
  • сіль перець;
  • сир тертий, 250 г;
  • шинка та бекон по 200 г, копчене куряче м’ясо;
  • цибуля, червоний та зелений солодкий перець по 1 шт;
  • яйця, 2 шт.

Процес приготування торта на Різдво

Форму застеляємо пергаментом. Беріть круглу, близько 20 см у діаметрі, можна трохи більше.

Картоплю тремо на великій тертці і трохи солимо, залишаємо на 5 хвилин і віджимаємо

Змішуємо картопляну масу зі спеціями та сіллю, борошном, тертим сиром. Добре перемішуємо масу.

Ділимо на дві частини, більше і менше.

З більшою змішуємо кубики м’яса, бекону, цибулі та солодкі перці. Вливаємо яйця, перемішуємо.

Рецепт м’ясного торта на Різдво. Просто і насичено: дивую гостей курячим тортом

Викладаємо у форму і трохи утрамбовуємо.

Викладаємо згори меншу частину, яку відкладали.

Рецепт м’ясного торта на Різдво. Просто і насичено: дивую гостей курячим тортом

Випікаємо при 200 градусах 30 хвилин. Знімаємо кільце та охолоджуємо.

Рецепт м’ясного торта на Різдво. Просто і насичено: дивую гостей курячим тортом

Подаємо такий закусочний пиріг з різними гострими соусами, які додадуть смаку та аромату. Пиріг гарний у теплому та холодному вигляді.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар