Рецепт апетитних биточків з картоплі з сиром і зеленою цибулькою

Биточки з картоплі - рецепт приготування Другі страви з картоплі

Виходить дуже ніжно, ситно і смачно! Можна використовувати, як в якості гарніру, так і в якості основної страви. Биточки точно сподобаються вашій родині.

Візьміть такі продукти:

  • Один кг картоплі;
  • 30 г твердого сиру;
  • Пучок середнього розміру зеленої цибулі;
  • Два курячих яйця;
  • Пів склянки борошна;
  • Сіль на ваш смак;
  • Олія.

Готуємо апетитні биточки з картоплі з сиром і зеленою цибулькою

З картоплі зріжте шкірку, помийте і зваріть в підсоленій воді.

Коли картопля буде готова, вилийте воду і потовчіть до пюреобразного стану і нехай повністю охолоне.

У цей час дрібненько натріть сир, а цибульку дрібно посічіть ножем.

В картоплю вбийте яйця, всипте борошно і вимішуйте, поки маса не стане однорідною.

Після покладіть в картопляне тісто сир і зелену цибулю, перемішайте.

Руки змочіть водою і приступайте до формування биточків середнього розміру. Обваляйте їх у борошні або в сухарях для панірування і обсмажте на олії до золотистого відтінку на обох сторонах. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар