Рецепт аджики з кабачків – набагато смачніша оригіналу

Консервація

Аджика з кабачків ще смачніша, ніж оригінальна. Готувати її просто, навіть недосвідчена господиня впорається. Взимку така закуска буде нагадувати про літо і радувати неймовірним ароматом і смаком.

Інгредієнти, які потрібні:

  • Кабачки, очищені – 2,5 кг;
  • Яблука – 500 г;
  • Перець болгарський – 500 г;
  • Пекучий перець – 4-5 шт .;
  • Морквина – 500 г;
  • Зелень – 1 пучок;
  • Часник – 100 г;
  • Томатна паста – дві ст. л .;
  • Цукор – три ст. л .;
  • Сіль, кухонна – дві ст. л .;
  • Соняшникова олія – 250 мл;
  • Харчовий оцет 9% – 100 мл.

Приступаємо до приготування

Очистіть всі овочі і яблука від шкірки.

Поріжте все на шматки і перекрутити за допомогою м’ясорубки 2 рази.

Перекладіть всі інгредієнти в каструлю.

Туди ж всипте сіль, цукор, нашатковану зелень, влийте олію, покладіть пасту і помістіть на вогонь тушкувати.

Після закипання зробіть вогонь менше, закрийте кришкою і готуйте 40 хвилин весь час помішуючи.

Потім влийте оцет, перемішайте і тушкуйте ще 10 хвилин.

Перекладіть аджику в стерильні баночки, закатати, переверніть і загорніть ковдрою до охолодження.

Перенесіть в місце, де темно і прохолодно.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь