Простий і ситний салат з печінкою

Ситний салат з печінкою - відмінний рецепт Салати з м'ясом

Пропонуємо вам рецепт простого салат на обід або вечерю. Він повністю самодостатній і зможе сміливо замінити вам один повноцінний прийом їжі. Салат виходить ситний і красивий, ви залишитеся від нього в захваті!

Необхідні продукти

  • 400 грам курячої печінки
  • 300 г моркви
  • 150 грам цибулі
  • 3 курячих яйця
  • 100 грам майонезу
  • 25 грам зернистої гірчиці
  • сіль, перець за смаком
  • олія соняшникова

Процес приготування салата з печінки

Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями. Очищену моркву натираємо на тертці.

У сковороду наливаємо олію і кладемо приготовану цибулю. Обсмажуємо її до прозорого стану, додаємо моркву. Обсмажуємо овочі до м’якості.

Яйця вбиваємо в миску, солимо і збиваємо виделкою. Смажимо з них два млинці.

Курячу печінку промиваємо видаляємо все зайве і обвалюємо у борошні. Кладемо на розжарену сковороду і обсмажуємо до рум’яного стану з двох сторін по 3-4 хвилини. Готову печінку викладаємо на паперовий рушник. Солимо і перчимо до смаку, а потім нарізаємо тонкою соломкою.

Омлет нарізаємо тонкими смужками.

У миску кладемо омлет, додаємо курячу печінку і обсмажені овочі.

Приготуємо заправку. У чашку кладемо майонез, додаємо гірчицю і чорний перець, перемішуємо. Одержаний соус виливаємо в салат і перемішуємо. Готовий салат подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар