Пропонуємо вам рецепт простого салат на обід або вечерю. Він повністю самодостатній і зможе сміливо замінити вам один повноцінний прийом їжі. Салат виходить ситний і красивий, ви залишитеся від нього в захваті!
Необхідні продукти
- 400 грам курячої печінки
- 300 г моркви
- 150 грам цибулі
- 3 курячих яйця
- 100 грам майонезу
- 25 грам зернистої гірчиці
- сіль, перець за смаком
- олія соняшникова
Процес приготування салата з печінки
Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями. Очищену моркву натираємо на тертці.
У сковороду наливаємо олію і кладемо приготовану цибулю. Обсмажуємо її до прозорого стану, додаємо моркву. Обсмажуємо овочі до м’якості.
Яйця вбиваємо в миску, солимо і збиваємо виделкою. Смажимо з них два млинці.
Курячу печінку промиваємо видаляємо все зайве і обвалюємо у борошні. Кладемо на розжарену сковороду і обсмажуємо до рум’яного стану з двох сторін по 3-4 хвилини. Готову печінку викладаємо на паперовий рушник. Солимо і перчимо до смаку, а потім нарізаємо тонкою соломкою.
Омлет нарізаємо тонкими смужками.
У миску кладемо омлет, додаємо курячу печінку і обсмажені овочі.
Приготуємо заправку. У чашку кладемо майонез, додаємо гірчицю і чорний перець, перемішуємо. Одержаний соус виливаємо в салат і перемішуємо. Готовий салат подаємо до столу.