Найсмачніший німецький салат. Розкішна страва із звичайного набору продуктів

Салати

Всі німецькі салати виходять апетитними та ситними, із звичайних наборів продуктів ви приготуєте розкішну страву.

Необхідні продукти:

  • картопля, 600 г;
  • капуста червона, 300 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • огірки мариновані, 6 шт.;
  • горошок консервований, 200 г;
  • яйце, 1 шт;
  • гірчиця баварська, 1 ст.
  • олія соняшникова, 200 мл;
  • цукор, 1 год.
  • сіль, 0,5 ч.л;
  • часник, 2 зубчики;
  • сік половини лимона.

Як приготувати німецький салат

Відварюємо картоплю в мундирах, остуджуємо та очищаємо від шкірки.

Капусту тонко шаткуємо і солимо, переминаємо руками.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і маринуємо у воді з цукром і сіллю, оцтом протягом 30 хвилин, потім віджимаємо від зайвої рідини.

Мариновані огірочки ріжемо шматочками. Картоплю ріжемо шматочками. Змішуємо усі продукти.

Збиваємо соняшникову олію і додаємо в неї яйце, гірчицю, лимонний сік, сіль та цукор за смаком. Густоту майонезу регулюйте самі як вам більше подобається.

Додаємо подрібнений часник і заправляємо салат.

Можна ще додати свіжий кріп, тоді салат виходить ще більш ароматним і свіжим. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар