Цей салатик можна готувати хоч кожен день. Він виходить легким, ситним і неймовірно смачним. Весь смак салату надає заправка, вона надає простим продуктам надзвичайний смак.
Необхідні продукти
- 1 огірок
- 1 морква
- половина солодкого перцю
- 1 помідор
- 200 грам курячого філе
Для соусу
- 2 столові ложки соєвого соусу
- 1 столова ложка винного оцту
- пів чайної ложки солі
- пів чайної ложки цукру
- 2 зубчики часнику
- м’якоть помідорів
- 2 столові ложки соняшникової олії
- зелень
Покроковий процес приготування салату з м’ясом
Моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи, а потім кладемо в миску і додаємо цукор, перемішуємо.
Огірок нарізаємо довгою тонкою соломкою.
У помідора видаляємо серцевину і нарізаємо соломкою. Солодкий перець нарізаємо так само.
Середину помідорів подрібнюємо в миску. Додаємо соєвий соус, винний оцет і часник, пропущений через прес.
М’ясо нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на олії, постійно помішуючи до рум’яного стану.
У миску складаємо всі приготовані продукти, поливаємо заправкою, присипаємо зеленню і перемішуємо, а потім подаємо до столу.