«Лінивого Наполеона» за 20 хвилин

Лінивий Наполеон - рецепт приготування Рецепти тортів

Вам не доведеться довго і нудно розкатувати коржі. Просто беріть печиво і творіть. Не переживайте, торт вийде не гірше, ніж оригінал. Навіть смачніше, тому що буде не такий важкий. А головне десерт вийде хрустким і ніжним!

Для приготування потрібні такі продукти:

  • Курячі яйця – чотири штучки;
  • Цукор – півсклянки;
  • Борошно – шість ст. л .;
  • Масло вершкове – 150 г;
  • Молоко – один літр;
  • Ванілін – одна щіпка;
  • Листкове печиво «Вушка» – 800 г.

Переходимо до процесу приготування

Яйця розбиваємо в об’ємну мисочку, всипаємо в них цукор, борошно, додаємо дрібку ваніліну. Розмішуємо масу до однорідності.

«Лінивого Наполеона» за 20 хвилин

Потім вливаємо молоко, кладемо на вогонь і варимо крем весь час помішуючи, поки він не стане густим.

«Лінивого Наполеона» за 20 хвилин

Даємо крему трохи охолонути і додаємо масло. Розмішуємо.

Кожне печиво вмочуємо в крем і формуємо з нього торт на плоскій тарілці. Тримайте печиво довше в кремі, щоб вони як слід просочилися. Так тортик вийде смачніше.

«Лінивого Наполеона» за 20 хвилин

Останній шар печива рясно змащуємо залишками крему і посипаємо крихтами, які потрібно зробити з печеня.

«Лінивого Наполеона» за 20 хвилин

«Лінивого Наполеона» за 20 хвилин

Поставте в холодильник, щоб тортик просочився.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар