Вам не доведеться довго і нудно розкатувати коржі. Просто беріть печиво і творіть. Не переживайте, торт вийде не гірше, ніж оригінал. Навіть смачніше, тому що буде не такий важкий. А головне десерт вийде хрустким і ніжним!
Для приготування потрібні такі продукти:
- Курячі яйця – чотири штучки;
- Цукор – півсклянки;
- Борошно – шість ст. л .;
- Масло вершкове – 150 г;
- Молоко – один літр;
- Ванілін – одна щіпка;
- Листкове печиво «Вушка» – 800 г.
Переходимо до процесу приготування
Яйця розбиваємо в об’ємну мисочку, всипаємо в них цукор, борошно, додаємо дрібку ваніліну. Розмішуємо масу до однорідності.
Потім вливаємо молоко, кладемо на вогонь і варимо крем весь час помішуючи, поки він не стане густим.
Даємо крему трохи охолонути і додаємо масло. Розмішуємо.
Кожне печиво вмочуємо в крем і формуємо з нього торт на плоскій тарілці. Тримайте печиво довше в кремі, щоб вони як слід просочилися. Так тортик вийде смачніше.
Останній шар печива рясно змащуємо залишками крему і посипаємо крихтами, які потрібно зробити з печеня.
Поставте в холодильник, щоб тортик просочився.