Апетитний і дуже смачний картопляний салат з оселедцем, білою квасолею і солоними огірочками. Його обов’язково варто приготувати, тим більше, що для цього будуть потрібні доступні продукти і зовсім небагато часу, а результат перевершить всі очікування. Ідеально підходить для святкового столу або смачної вечері.
І ще один традиційний французький салат з неповторним смаком і дуже апетитним виглядом. Це швидко, дешево і без проблем. А головне, дуже смачно. Копчений оселедець, який ви будете використовувати, повинен бути в міру солоний, але не занадто.
Інгредієнти
- Картопля, бажано невелика – 700 г
- Огірки солоні – 3 шт.
- Оселедець слабосолоний – 500 г
- Квасоля біла, консервована – 250 г
- Цибуля ріпчаста – 50 г
- Соняшникова олія ароматна – 2 ст.л.
- Сіль – 1 ч.л.
- Гірчиця зерниста – 1 ст.л.
- Цукор – ½ ч.л.
- Кріп – 10 г
Як приготувати картопляний салат з оселедцем і квасолею
Відваріть картоплю до готовності і розріжте на великі шматочки, огірки наріжте скибочками, оселедець тонкими шматочками, цибулю півкільцями.
З консервованої квасолі злийте рідину, квасолю промийте під проточною водою і висушіть.
У глибокій мисці змішайте гірчицю, сіль за смаком, перець, цукор і рослинну олію.
Викладіть в миску нарізані овочі і рибу, акуратно перемішайте і подавайте до столу.
Картопляний салат з копченим оселедцем
Інгредієнти
- Картопля невеликого розміру – 500 г
- Оселедець копчений – 200 г
- Цибуля ріпчаста – 50 г
- Гірчиця діжонська – 1 ст.л.
- Лимонний сік – 1 ч.л.
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Кінза – 10 г
Як приготувати картопляний салат з копченим оселедцем
Картопля добре помити і відварити до готовності в мундирі. Воду злити і остудити картоплю, розрізати її навпіл або на 4 частини, в залежності від розміру. Шматочки картоплі не повинні бути дрібними.
Оселедець очистити від шкірки і кісток, нарізати невеликими шматочками.
У глибокій мисці змішати дрібно нарізану цибулю, гірчицю, лимонний сік і оливкову олію.
Акуратно перемішати картоплю, оселедець і дрібно нарізану кінзу. Салат готовий.