Як приготувати шоколадну ковбасу

Шоколадна солодка ковбаса - рецепт приготування Солодка ковбаска

Нижче рецепт шоколадної ковбаси зі старої записної книжки, записаний від руки кульковою ручкою BIC в 1987 році.

Необхідні складові:

  • Печиво – 400 гр.
  • Вершкове масло – 180 гр.
  • Згущене молоко – 200 гр.
  • Какао – 3 ст. ложки

1. У глибоку миску викладаємо печиво, подрібнюємо руками або качалкою, щоб вийшла крихта з помітними шматками. Якщо скористатися блендером, то на зрізі «ковбаса» буде не такою гарною, потрібні шматочки різного розміру.

2. До печива додаємо какао і згущене молоко.

3. Розтоплюємо масло в каструльці на повільному вогні, не допускаючи кипіння, і акуратно перемішуємо його з печивом, какао і згущеним молоком до однорідної маси.

4. Викладаємо масу в харчову плівку, формуємо «ковбасу» і прибираємо в морозилку на ніч.

Як приготувати шоколадну ковбасу

5. На наступний ранок «ковбаса» готова до сніданку і чорного чаю!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар