Як приготувати правильно картоплю з грибами в одній сковорідці: поради досвідченої господині

Другі страви з картоплі

Картопля з грибами одна з найсмачніших, традиційних страв на нашому столі. Найважливіше при готуванні, не допускати помилок, які псують смак і роблять страву не дуже приємною на смак – то гриби недосмажені, то картопля напівсира.

Як правильно готувати

Для швидкості готування, беріть печериці, їх нарізають тонкими скибочками.

Гриби обсмажують першими, потім прибирають зі сковорідки і викладають картоплю шматочками з цибулею.

Коли основна маса готова, додають гриби, сіль і перець за смаком, спеції, зелень і через 1 – 2 хвилини прибирають сковорідку з плити.

В ідеалі, гриби обсмажуємо спочатку на сухій сковорідці до випаровування рідини, потім вливаємо олію і пару хвилин смажимо. Це допустимо тільки до печериць.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар