Як приготувати домашню картопляну ковбасу

Домашня картопляна ковбаса, рецепт приготування Другі страви з картоплі

Такі ковбаски зроблять фурор на сімейній вечері або святковому столі! Завдяки їм, ви станете кулінаром року! Адже ковбаски виходять шалено смачними! Готуються вони досить просто, але результат перевершує всі очікування!

Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • картопля – півтора кг;
  • цибуля ріпчаста – дві штуки;
  • свіжі печериці – 300 г;
  • грудинка – 250 грама;
  • олія соняшникова – кілька ст. л .;
  • кишки для оболонки ковбаски три метри;
  • сіль і чорний перець на Ваш смак.

Приступаємо до приготування домашньої ковбаски з картоплі

Для початку миємо кишки і даємо їм висохнути.

З картоплі зрізаємо шкірку, миємо й дрібненько тремо.

Дрібно шаткуємо цибулю і обсмажуємо на сковорідці з олією.

Гриби і грудинку теж дрібненько ріжемо і обсмажуємо разом з цибулею до готового стану.

Всі смажені інгредієнти викладаємо до картоплі і ретельно розмішуємо.

Начинкою наповнюємо кишки, які потім зв’язуємо ниткою. Робимо по 2-3 проколу в кожній ковбасі.

Як приготувати домашню картопляну ковбасу

Розміщуємо ковбаски в духовку приблизно на 45 хвилин. Готуємо при 180 °.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар