Гавайський салат: нове поєднання класичних смаків

Гавайський салат, рецепт Салати

Сьогоднішня страва може легко стати основною на вашому столі. Весь секрет у його інгредієнтах. Гавайський салат – це нове поєднання класичних смаків. Соковиту шинку доповнює болгарський перець, а консервований ананас додає салату свіжості. Ну і, звичайно, цвях нашої програми – кисло-солодкий соус з незвичайною пастою Ризон, що зовні нагадує рис. Саме через макарони страва виходить таким ситною. В одному флаконі і гарнір, і салат.

Інгредієнти

  • Паста Ризон – 180 г
  • Шинка – 180 г
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Консервовані ананаси – 100 г
  • Зелена цибуля – 0,5 пуч.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Винний оцет – 1 ч. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Грецький йогурт – 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком

Як приготувати гавайський салат з кисло-солодким соусом

Приготуйте пасту аль денте в підсоленій воді. Злийте через сито і промийте холодною водою.

Очистіть перець. Поріжте шинку, перець і ананаси кубиком. Зелену цибулю подрібніть.

Для соусу змішайте винний оцет, мед, гірчицю, йогурт, майонез. Посоліть. За бажанням можете додати 1-2 ч. л. ананасового соку, який ви злили з банки.

Змішайте всі інгредієнти і заправте соусом. Відправте в холодильник, щоб салат настоявся.

Страву можна сміливо подавати на святковий стіл. Виглядає вона дійсно яскраво і апетитно. Можете замінити шинку курячим філе, тоді салат стане ще більше схожий на гавайську піцу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар