Фарширована картопля: відмінний рецепт для смачної і ситної вечері

Другі страви з картоплі

Приготувати таку фаршировану картоплю не складе труднощів. Зате в результаті у вас вийде смачна і ситна страва для сімейної вечері.

Продукти, які будуть необхідні для приготування:

  • Картопля – 15 штук;
  • Цибуля ріпчаста – одна головка;
  • М’ясо будь-яке – 250 г;
  • Сметана – 50 г;
  • Томатна паста – на ваш смак;
  • Сіль і перець на ваш смак;
  • Масло вершкове – 50 г.

Фарширована картопля: приступаємо до процесу приготування

Почистіть картоплю від шкірки, помийте і виріжте середину. Складіть в каструлю, налийте води і помістіть на вогонь. Варіть 8-10 хвилин до напівготовності.

М’ясо помийте, зніміть лушпиння з цибулі і поріжте їх на довільні шматки. Перекрутіть інгредієнти, використовуючи м’ясорубку.

Готовий фарш посоліть, поперчіть і перемішайте.

Напівготову картоплю наповніть фаршем і покладіть в глибоке деко або форму. Викладіть так, щоб картопля лежала щільно одна біля одної.

Вершкове масло розтопіть, як вам зручно, і з’єднайте зі сметаною. Розведіть водою і посоліть. Розмішайте і залийте картоплю. Ще можете додати томатної пасти в заливку.

Увімкніть духовку на 180 ° і після того, як нагріється, помістіть картоплю на півгодини.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь