Дзеркальна глазур для торта

Глазур для торта - рецепт приготування Рецепти тортів

Така глазур зробить красивим і навіть розкішним найпростіші бісквіти і перетворить торт в шедевр кулінарного мистецтва.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • вершки жирні – 100 г;
  • масло вершкове – 20 г;
  • цукор – 60 г;
  • желатин – 1 ч.л;
  • вода – 1 ст.л;
  • барвник харчовий.

Процес приготування глазурі для торта

Желатин заливаємо водою і залишаємо на 10 хвилин для набухання.

Цукор, масло, вершки змішуємо і ставимо на невеликий вогонь. Коли маса почне закипати, знімаємо з плити і додаємо желатин і барвник, перемішуємо до однорідності і трохи охолоджуємо.

Можна поливати торти і тістечка – потьоки глазурі будуть лягати рівно і акуратно, торт стане дуже блискучим і красивим. Харчові барвники беріть в такій кількості, щоб отримати бажаний колір – сьогодні можна купити дуже якісні барвники, яких досить по кілька крапель для яскравого і насиченого кольору.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар