Така глазур зробить красивим і навіть розкішним найпростіші бісквіти і перетворить торт в шедевр кулінарного мистецтва.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- вершки жирні – 100 г;
- масло вершкове – 20 г;
- цукор – 60 г;
- желатин – 1 ч.л;
- вода – 1 ст.л;
- барвник харчовий.
Процес приготування глазурі для торта
Желатин заливаємо водою і залишаємо на 10 хвилин для набухання.
Цукор, масло, вершки змішуємо і ставимо на невеликий вогонь. Коли маса почне закипати, знімаємо з плити і додаємо желатин і барвник, перемішуємо до однорідності і трохи охолоджуємо.
Можна поливати торти і тістечка – потьоки глазурі будуть лягати рівно і акуратно, торт стане дуже блискучим і красивим. Харчові барвники беріть в такій кількості, щоб отримати бажаний колір – сьогодні можна купити дуже якісні барвники, яких досить по кілька крапель для яскравого і насиченого кольору.