Дуже смачні соковиті курячі котлети

Соковиті курячі котлети - рецепт приготування Котлети

Якщо ви хотіли спробувати самі соковиті котлетки в світі, – це вони! Присутність кабачка і картоплі надає їм соковитість, морквина солодкість, часник додає пікантну гостроту, а поєднання двох сортів м’яса дарує неповторний м’ясний смак.

Складові:

  • біле куряче м’ясо – 600 г
  • телятина – 300 г
  • кабачок – 400 г
  • цибулина – 2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • картопля – 150 г
  • білий хліб – 4-5 скибочок
  • молоко – 50 мл
  • 2-3 зубчики часнику
  • куряче яйце – 1 шт.
  • вершкове масло – 2-3 ч. л.
  • сіль, перець

Процес приготування котлет

Частина курячого м’яса нарізати шматочками.

Зробити фарш з 2-х видів м’яса: залишилася курки і яловичини.

Пропустити через м’ясорубку цибулю, моркву, картоплю, кабачок, попередньо замочений в молоці хліб.

Видавити часник через прес.

З’єднати всі інгредієнти, додати яйце, посолити поперчити і вимісити фарш.

Сформувати котлети і обсмажити злегка на рослинній олії з двох сторін. До готовності доводити не потрібно.

Перекласти котлети в вогнетривкий посуд. На дно налити трохи води, а зверху покласти шматочки вершкового масла.

Закрити посуд кришкою і поставити в розігріту до 200 ˚ духовку на 20 хвилин.

Подавайте котлетки з рисом, картопляним пюре і будь-яким іншим гарніром.

Ну як?

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар