Бюджетний салат перевірений роками

Бюджетний салат перевірений роками, рецепт приготування Салати з м'ясом

Дуже смачний і бюджетний салат: готується з продуктів, які практично завжди є під рукою!

М’ясо можна взяти будь-яке: на крайній випадок, можна замінити і шинкою. Але з м’ясом, звичайно, смачніше. Цей салат до смаку, в першу чергу, сильній половині: тому що з м’ясом, тому що ситний – і відмінно йде під міцні напої! Жінки теж можуть собі дозволити з’їсти салатик: якщо не сидять на дієті. А взагалі, салат – це класика жанру, яка подобається всім без винятку.

Необхідні інгредієнти

  • м’ясо свинини – 500 грам,
  • морква – 2 штуки,
  • ріпчаста цибуля – 2 штуки,
  • огірки солоні – 4-5 штук,
  • часник – 2 зубчики,
  • майонез – до смаку,
  • зелень петрушки – 30 грам.

Як приготувати бюджетний салат

Спочатку ставимо варити м’ясо: солимо його і додаємо в бульйон кілька горошин чорного перцю.

Моркву нарізаємо спочатку кружечками, а потім соломкою. Обсмажуємо її на сковороді в рослинній олії до готовності. Відразу перекладаємо на паперовий рушник.

Порада. Моркву, також, можна і на грубій терці натерти.

Обчищену від лушпиння цибулю нарізаємо чверть кільцями і також обсмажуємо на сковороді в рослинній олії: до готовності. Потім викладаємо на паперовий рушник.

Солоні огірки нарізаємо соломкою, всі підготовлені інгредієнти з’єднуємо в одній мисці.

Остигле варене м’ясо нарізаємо соломкою і викладаємо теж в миску.

У майонез додаємо подрібнений часник, перемішуємо і заправляємо салат. Солимо, перчимо і перемішуємо: салат готовий!

Викладаємо його на сервірувальну тарілку гіркою і посипаємо нарізаною петрушкою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар