Без духовки і печива! Справжній торт за 20 хвилин

Торт за 20 хвилин - рецепт приготування Рецепти тортів

Дуже ніжний і повітряний торт з кремом із сиру маскарпоне, але ви можете замінити його і сирною масою.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 2 шт;
  • масло вершкове та олію по 50 г;
  • цукор – 300 г;
  • борошно – 250 г;
  • сода або розпушувач – 1 ч.л;
  • какао – 70 г;
  • сіль – дрібка;
  • молоко – 250 мл.

Для приготування крему необхідно:

  • сир маскарпоне – 300 г;
  • сметана жирна – 250 г;
  • пудра цукрова – 70 г.

Процес приготування торта

Яйця збиваємо з цукром і сіллю і збиваємо міксером до однорідності і пишності.

Вливаємо розтоплене вершкове масло і збиваємо до однорідності.

Вливаємо молоко і олію, вимішуємо.

Борошно просіваємо і з’єднуємо з содою або розпушувачем, какао.

Частинами додаємо в яєчну суміш і вимішуємо до однорідності.

Порада: щоб торт вийшов зовсім-зовсім шоколадним, додайте шоколадні шматочки, 50 г і перемішайте з тістом.

Форму застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.

Випікаємо в мікрохвильовці 8 – 10 хвилин при максимальній потужності. Перевіряємо готовність.

Накриваємо форму рушником і залишаємо охолоджуватись.

Збиваємо сир до пишності, додаємо частинами сметану і збиваємо до легкості.

Всипаємо пудру і збиваємо ще раз.

Бісквіт розрізаємо на 2 – 3 коржі і змащуємо їх кремом, формуємо торт.

Верх і боки також змащуємо кремом і прикрашаємо за смаком.

Відправляємо в холодильник на ніч. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар