У цьому рецепті ми розповімо вам як приготувати смачно молоду картоплю. Страва вийде смачною і прекрасно підійде як гарнір до м’яса або рибку. Картопля просто готується і вийде ідеальною навіть у самій недосвідченої господині.
Необхідні продукти
- 1 кілограм молодої картоплі
- 1 пучок кропу
- 1 головка часнику
- 1 лавровий лист
- 400 грам сметани 20%
- 150 грам вершкового масла
- 100 мілілітрів води
- пів чайної ложки запашного перцю
- пів чайної ложки куркуми
- 1 чайна ложка солі
Процес приготування молодої картоплі
Картоплю промиваємо та нарізаємо кубиком. очищений часник нарізаємо пластинками, подрібнюємо кріп.
Картоплю кладемо в каструлю, додаємо куркуму, перець, сіль, лавровий лист, воду, вершкове масло і сметану. Ставимо на плиту на середній вогонь і варимо протягом 5 хвилин, потім перемішуємо, накриваємо кришкою і варимо ще 15 хвилин.
Через відведений час з картоплі прибираємо лавровий лист, додаємо часник і проварюємо ще 5 хвилин.
Готову картоплю присипаємо кропом і подаємо до столу.
Картопля виходить запашною і дуже смачною. Вона точно буде вам до смаку і ви станете готувати молоду картоплю тільки за цим рецептом.