Апетитна страва з молодої картоплі

Страва з молодої картоплі - рецепт приготування Другі страви з картоплі

У цьому рецепті ми розповімо вам як приготувати смачно молоду картоплю. Страва вийде смачною і прекрасно підійде як гарнір до м’яса або рибку. Картопля просто готується і вийде ідеальною навіть у самій недосвідченої господині.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм молодої картоплі
  • 1 пучок кропу
  • 1 головка часнику
  • 1 лавровий лист
  • 400 грам сметани 20%
  • 150 грам вершкового масла
  • 100 мілілітрів води
  • пів чайної ложки запашного перцю
  • пів чайної ложки куркуми
  • 1 чайна ложка солі

Процес приготування молодої картоплі

Картоплю промиваємо та нарізаємо кубиком. очищений часник нарізаємо пластинками, подрібнюємо кріп.

Картоплю кладемо в каструлю, додаємо куркуму, перець, сіль, лавровий лист, воду, вершкове масло і сметану. Ставимо на плиту на середній вогонь і варимо протягом 5 хвилин, потім перемішуємо, накриваємо кришкою і варимо ще 15 хвилин.

Через відведений час з картоплі прибираємо лавровий лист, додаємо часник і проварюємо ще 5 хвилин.

Готову картоплю присипаємо кропом і подаємо до столу.

Картопля виходить запашною і дуже смачною. Вона точно буде вам до смаку і ви станете готувати молоду картоплю тільки за цим рецептом.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар