Знаменитий гарячий молочний пиріг. Простий рецепт з відмінним результатом

Пироги

Гарячий молочний торт буде ще смачніший, якщо ви потерпите і залишите його на ніч. Так він набуває особливу ніжність і повністю розкриває свій апетитний аромат.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цукор, 300 г;
  • яйця, 4 шт;
  • борошно, 350 г;
  • розпушувач, 2 ч.л;
  • сіль дрібка;
  • ванілін за смаком;
  • молоко, 240 мл;
  • вершкове масло, 70 г.

Процес приготування молочного пирога

Змішуємо яйця (бажано взяти великі) з цукром і добре збиваємо до пишної маси.

Просіваємо борошно і змішуємо з розпушувачем, сіллю.

У каструльці змішуємо молоко і вершкове масло, додайте за смаком ванілін і доводимо до початку кипіння і знімаємо.

Частину борошна вводимо в збиті яйця і збиваємо на невеликій швидкості, вливаємо частину молока і збиваємо, всипаємо решту борошна, збиваємо і вливаємо залишок молока, збиваємо.

Форму застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.

Випікаємо близько 30 – 40 хвилин при 180 градусах. Готовність обов’язково перевіряйте шпажкою, адже духовки у всіх різні і щільність тіста виходить теж різною.

Охолоджуємо пиріг і посипаємо цукровою пудрою.

Знаменитий гарячий молочний пиріг. Простий рецепт з відмінним результатом

Пиріг дивовижний, м’який, тане в роті. Ви можете зробити крем і розрізавши бісквіт на дві частини, сформувати торт, відправити його на ніч в холодильник. Коли бісквіт просочиться, він стане вологим, з більш повітряною текстурою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар