Знайшла вдалий рецепт тіста! Мої заливні пироги більше не залишаються всередині сирими

Пироги

Пироги вийдуть дуже смачними, пропеченими, ароматними. Плюс рецепта ще і в тому, що приготування займає від сили 30 хвилин. Начинку беріть на свій смак, я люблю з тушкованою капустою, а ви придумайте щось інше.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 6 ст.л;
  • сметана жирна – 5 ст.л;
  • сіль і цукор – по 1 ч.л;
  • розпушувач – 10 г;
  • яйця – 2 шт.

Для приготування начинки необхідно:

  • капуста – 300 г;
  • цибуля і морква – по 1 шт;
  • яйця варені – 3 шт;
  • сіль, перець, куркума, зелень.

Спочатку дрібно шаткуємо капусту, моркву тремо на грубо тертці, цибулю ріжемо дрібними кубиками.

Спочатку до напівпрозорості обсмажуємо на олії цибулю, потім додаємо моркву і тушкуємо хвилин 5 і додаємо капусту, перемішуємо.

Коли овочі вже майже готові, солимо, перчимо і додаємо різні спеції за смаком. Куркума зробить пиріг красивого і апетитного кольору.

Перед самим закінченням тушкування, додаємо в капусту відварені яйця, порізані маленькими шматочками, нарізану зелень. Залишаємо охолоджуватися.

Для тіста змішуємо сметану з цукром, сіллю і частиною борошна. Масу добре вимішуємо за допомогою віночка до однорідності.

Додаємо яйце, вимішуємо. Всипаємо борошно з розпушувачем, змішуємо.

Форму для запікання змащуємо соняшниковою олією і викладаємо трохи тіста.

Рівномірно розкладаємо начинку і заливаємо її тістом.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо пиріг від 25 до 30 хвилин. Дивіться по своїй духовці.

Подаю в гарячому або в холодному вигляді, зі сметаною, салатами, соусами.

Знайшла вдалий рецепт тіста! Мої заливні пироги більше не залишаються всередині сирими

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь