Збила вершки зі згущеним молоком і заморозила. Смачне морозиво «Пломбір» в домашніх умовах

Морозиво в домашніх умовах

Один із найпростіших рецептів смачного морозива, дуже схожого на класичний вершковий пломбір.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • вершки жирні, 400 г;
  • згущене молоко, 200 г;
  • ванілін за смаком;
  • вафельні коржі чи печиво за бажанням.

Процес приготування домашнього морозива

Вершки і згущене молоко повинні бути добре охолодженими, так вони будуть добре збиватися.

Вершки з’єднуємо з ванільним цукром і збиваємо до пишної густої маси близько 8 хвилин на великій швидкості міксера.

Вливаємо тонким струмком згущене молоко і збиваємо до повної однорідності.

Збила вершки зі згущеним молоком і заморозила. Смачне морозиво «Пломбір» в домашніх умовах

Тепер ви можете ввести будь-які смачні добавки: мак, шоколадну крихту, ягоди або шматочки фруктів, все за смаком та бажанням. Можна просто взяти якісне какао з високим відсотком жирності, 1 ст.л та збити, тоді виходить шоколадне морозиво.

Викладаємо масу у форму, кілька разів стукаємо нею по столу, щоб морозиво добре розподілилося по ємності, накриваємо та відправляємо в морозильну камеру на 4 – 6 годин.

Збила вершки зі згущеним молоком і заморозила. Смачне морозиво «Пломбір» в домашніх умовах

Можна дно форми викласти вафельним коржем або печивом та зверху також накрити морозиво. Коли ви витягнете з морозилки, можна буде нарізати порційними шматками і подавати до столу.

Збила вершки зі згущеним молоком і заморозила. Смачне морозиво «Пломбір» в домашніх умовах

Смачне, натуральне, охолоджувальне морозиво виходить набагато кращим, ніж магазинний варіант.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар