Морозиво «крем-брюле» за 5 хвилин, з 2 інгредієнтів

Морозиво в домашніх умовах

Один з найпростіших рецептів улюбленого з дитинства десерт. Головне, взяти якісні продукти для готування, щоб десерт вийшов насправді смачним.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • вершки жирні, 500 г;
  • згущене молоко варене, 0.5 банки;
  • вафельні коржі, 2 шт.

Процес приготування морозива «крем-брюле»

Всі продукти повинні бути добре охолодженими.

Вершки збиваємо міксером дуже добре до густої маси, з піками. Досить буде 5 хвилин.

Додаємо згущене молоко і продовжуємо збивати. За смаком можете додати більше, ніж половину банки, але виходить дуже солодкий десерт.

Збивати потрібно до 1 хвилини, щоб не перебити масу, вона може стати занадто масляною

Круглу форму змащуємо олією і накриваємо плівкою.

Кладемо вафельний корж і викладаємо масу, розрівнюємо і зверху накриваємо другим коржем.

Відправляємо на 5 годин в морозильну камеру.

За бажанням можна не використовувати коржі, а викласти морозиво просто в форму або відразу по порційних стаканчиках.

Якщо готуєте для свята, десерт прикрашаємо свіжими ягодами або мармеладом, шоколадною крихтою і іншими добавками за смаком.

Вийде дуже ароматний і смачний десерт, який ви зробите з якісних продуктів.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар