Це один з улюблених салатів нашої сім’ї – він виходить не тільки смачним і ситним, але і дуже ароматним, таким апетитним.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яйця, 2 шт;
- куряча печінка, 190 г;
- морква. 1 шт;
- печериці, 6 шт;
- зелень;
- цибуля, 1 шт;
- олія соняшникова і майонез по 30 мл;
- сіль, перець.
Процес приготування салату
Цибулю ріжемо дрібними кубиками, моркву тремо на грубій терці.
Обсмажуємо на олії цибулю, потім додаємо моркву і тушкуємо все до готовності.
Яйця відварюємо, охолоджуємо і ріжемо дрібними шматочками.
Печінку промиваємо, видаляємо все зайве, викладаємо на паперові рушники і потім ріжемо невеликими шматочками.
Обсмажуємо печінку протягом 10 хвилин на олії до готовності.
Зелень беремо за смаком, дрібно ріжемо.
Гриби також ріжемо шматочками і обсмажуємо до готовності.
Охолоджуємо всі продукти і змішуємо.
Заправляємо салат сметаною або майонезом – як вам більше подобається, пробуємо і якщо необхідно солимо. Не забуваємо ще додати ароматні приправи.
Такий ситний салатик відмінно гармонує з будь-якою закускою або гарніром.