Вже 9 років готую такий салат з курячої печінки

Салат з куркою

Це один з улюблених салатів нашої сім’ї – він виходить не тільки смачним і ситним, але і дуже ароматним, таким апетитним.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 2 шт;
  • куряча печінка, 190 г;
  • морква. 1 шт;
  • печериці, 6 шт;
  • зелень;
  • цибуля, 1 шт;
  • олія соняшникова і майонез по 30 мл;
  • сіль, перець.

Процес приготування салату

Цибулю ріжемо дрібними кубиками, моркву тремо на грубій терці.

Обсмажуємо на олії цибулю, потім додаємо моркву і тушкуємо все до готовності.

Яйця відварюємо, охолоджуємо і ріжемо дрібними шматочками.

Печінку промиваємо, видаляємо все зайве, викладаємо на паперові рушники і потім ріжемо невеликими шматочками.

Обсмажуємо печінку протягом 10 хвилин на олії до готовності.

Зелень беремо за смаком, дрібно ріжемо.

Гриби також ріжемо шматочками і обсмажуємо до готовності.

Охолоджуємо всі продукти і змішуємо.

Заправляємо салат сметаною або майонезом – як вам більше подобається, пробуємо і якщо необхідно солимо. Не забуваємо ще додати ароматні приправи.

Такий ситний салатик відмінно гармонує з будь-якою закускою або гарніром.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь