Усі перемішали й у духовку. Випросила рецепт у кондитера з кав’ярні: смачний, легкий, ніжний пиріг

Пироги

Смачний пиріг з ніжною та повітряною начинкою готується просто та швидко, тісто найпростіше, завжди виходить вдало.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • жовтки, 2 шт.;
  • масло вершкове розтоплене, 70 г;
  • сіль дрібку;
  • цукор, 60 г;
  • розпушувач, 1 ч. л;
  • борошно, 200 г.

Для приготування начинки необхідно:

  • білки, 2 шт.;
  • сіль дрібку;
  • борошно, 50 г;
  • цукор, 70 г;
  • ванілін;
  • сметана жирна або натуральний йогурт, 400 г.

Процес приготування пирога

Жовтки змішуємо з дрібкою солі та цукром, перемішуємо віночком.

Вливаємо розтоплене вершкове масло та перемішуємо.

Додаємо просіяне борошно, розпушувач і вимішуємо масу руками, перетворюючи її на крихту.

З’єднуємо білки з сіллю, цукром, збиваємо масу до густої та стійкої піни.

Додаємо за смаком ванілін.

Змішуємо білок зі сметаною або йогуртом до однорідності лопаткою

Всипаємо борошно і перемішуємо.

Форму застеляємо пергаментом і висипаємо частину крихти, утрамбовуємо її в шар.

Викладаємо зверху білкову масу, засипаємо крихтою.

Випікаємо при 180 градусах близько 35 хвилин.

Остуджуємо пиріг спочатку у формі, потім прибираємо її та остуджуємо повністю.

Усі перемішали й у духовку. Випросила рецепт у кондитера з кав'ярні: смачний, легкий, ніжний пиріг

За бажанням верх пирога посипаємо цукровою пудрою або поливаємо розтопленим шоколадом, у будь-якому випадку, цей оригінальний і ніжний пиріг, буде смачним.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар