Тушковані макарони з м’ясом

Тушковані макарони з м'ясом, рецепт приготування Страви з макаронними виробами

Зазвичай макарони відварюють окремо, а м’ясо туша в сковороді. Це забирає багато часу і брудниться зайвий посуд. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати все в одній глибокій сковороді або невеликій каструлі. Смак у такої страви буде просто приголомшливим, а приготування займе набагато менше часу.

Необхідні продукти

  • 500 грам макаронів
  • 500 грам м’яса
  • 2 цибулини
  • 2 моркви
  • 1 солодкий перець
  • 2 столові ложки томатної пасти
  • 5 столових ложок рослинної олії
  • пів чайної ложки мускатного горіха
  • сіль, перець за смаком

Покроковий процес приготування макаронів з м’ясом

М’ясо промиваємо, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматочками.

Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями або дрібними шматочками за бажанням.

Очищену моркву і солодкий перець нарізаємо соломкою.

У глибоку сковороду наливаємо рослинну олію і нагріваємо. Кладемо в неї м’ясо і обсмажуємо до рум’яного кольору протягом 5-7 хвилин.

Додаємо до м’яса цибулю, перемішуємо і обсмажуємо все разом ще 5 хвилин. Потім додаємо томатну пасту і перемішуємо. Тушкуємо все ще 1 хвилину і додаємо моркву з солодким перцем. туди ж всипаємо мускатний горіх, сіль і перець за смаком.

У сковороду всипаємо макарони і перемішуємо. Заливаємо все кип’ятком, так щоб він злегка покривав макарони, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 15-20 хвилин. А потім подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар