Зазвичай макарони відварюють окремо, а м’ясо туша в сковороді. Це забирає багато часу і брудниться зайвий посуд. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати все в одній глибокій сковороді або невеликій каструлі. Смак у такої страви буде просто приголомшливим, а приготування займе набагато менше часу.
Необхідні продукти
- 500 грам макаронів
- 500 грам м’яса
- 2 цибулини
- 2 моркви
- 1 солодкий перець
- 2 столові ложки томатної пасти
- 5 столових ложок рослинної олії
- пів чайної ложки мускатного горіха
- сіль, перець за смаком
Покроковий процес приготування макаронів з м’ясом
М’ясо промиваємо, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматочками.
Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями або дрібними шматочками за бажанням.
Очищену моркву і солодкий перець нарізаємо соломкою.
У глибоку сковороду наливаємо рослинну олію і нагріваємо. Кладемо в неї м’ясо і обсмажуємо до рум’яного кольору протягом 5-7 хвилин.
Додаємо до м’яса цибулю, перемішуємо і обсмажуємо все разом ще 5 хвилин. Потім додаємо томатну пасту і перемішуємо. Тушкуємо все ще 1 хвилину і додаємо моркву з солодким перцем. туди ж всипаємо мускатний горіх, сіль і перець за смаком.
У сковороду всипаємо макарони і перемішуємо. Заливаємо все кип’ятком, так щоб він злегка покривав макарони, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 15-20 хвилин. А потім подаємо до столу.