Дуже смачний рецепт приготування макаронів. Паста з тунцем. Така паста не тільки дуже смачна, але ще і швидко готується, запевняю Вас приготуєте один раз будите готувати ще багато разів.
Необхідні продукти:
- макарони – 250г
- молоко -250мл
- сир Чеддер – 150 г
- вершкове масло – 40г
- сир вершковий – 3ст.л. або сметана
- сіль за смаком
- чорний перець – за смаком
- консервований тунець у власному соку – 1 банка
Як приготувати макарони з рибними консервами
Для початку відваримо макарони, у мене пір’я. Беремо каструлю наливаємо води, додаємо сіль, доводимо до кипіння і опускаємо 250 грам макаронів варимо до готовності. Тепер відкидаємо на друшляк.
Поки макарони варяться все підготуємо, твердий сир у мене Чедро 120 грам натремо на грубій терці.
Беремо глибоку сковорідку. Кладемо 40 грам вершкового масла і відразу кладемо 3 ст.л. вершкового сиру, вогонь мінімальний, можна замінити на сметану.
Варимо на повільному вогні до однорідності постійно помішуючи, тепер додаємо натертий сир, і вливаємо 250 мл молока і помішуючи варимо на середньому вогні 5 хвилин, за цей час соус злегка увариться.
Додаємо сіль за смаком і чорний перець. Тепер додаємо макарони, беремо 1 банку консервованого тунця у власному соку, рідину я не зливаю, за бажанням можна злити трохи, помнути виделкою і додамо до макаронів. Перемішуємо паста готова.
Багато сирного соусу і макарони, смак просто божественний.