Страва з макаронів до вечері «Макаретто»

Макарони до вечері «Макаретто» - рецепт страви Страви з макаронними виробами

Макарони, приготовані таким методом виходять шалено смачними. Помідор надає їм соковитість, м’ясо – ситність, а сир – легку пікантну нотку. Готується страва в лічені хвилини і з продуктів, які є в будь-якому холодильнику.

Необхідні продукти

  • 350 грам макаронів
  • 350 грам томатного пюре
  • 300 грам курячого філе
  • сіль, перець за смаком
  • 100 грам сиру
  • половина цибулини
  • сушений часник
  • соняшникова олія

У каструлю наливаємо воду, всипаємо сіль і доводимо до кипіння. Потім кладемо макарони і відварюємо до готовності.

Цибулю чистимо і нарізаємо кубиком. Куряче філе нарізаємо шматочками.

У сковороду наливаємо олію і кладемо цибулю. Обсмажуємо до м’якості і додаємо м’ясо. Солимо і перчимо до смаку, додаємо часник і обсмажуємо до практично готового стану і додаємо томатне пюре. Все перемішуємо і готуємо 3-4 хвилини.

Макарони відкидаємо на друшляк, а потім додаємо в сковороду. Все перемішуємо і присипаємо тертим сиром. Все накриваємо кришкою і готуємо на повільному вогні до готовності.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар